Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 10:19

Херсонська початкова школа № 25 "Веселка"

Меню сайту
Наше опитування
Хто ж ця чудова людина. яка відвідала наш сайт?
Всього відповідей: 273
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:10
Як корисно провести літо? Поради

Відпочити від навчання


Пограти в ігри

Нарешті можна не ходити в школу й досхочу погратися в ігри на своєму телефоні чи планшеті, щоб просто розслабитися! Після важкого навчального року не завадить трішечки полінуватися, та не проводь увесь час за планшетом — там, на вулиці, таке прекрасне літо!

Поспілкуватися з друзями

Можливо, за постійними справами Ти ніяк не мав можливості зустрітися з хорошою людиною? Саме час це виправити! Нагулятися, наговоритися, нафотографуватися, набудувати планів на літо! А головне — просто насолоджуватися моментом.

Влаштувати сімейні посиденьки

Канікули — чудова нагода поспілкуватися більше і з власними батьками! Запропонуй їм ідеї для відпочинку і допоможи все організувати. Можливо, це буде вечірній перегляд сімейного  фільму за свіжим лимонадом і домашнім морозивом? А може, пікнік на природі чи засмагання на березі озера? Обирайте разом!

Отримати яскраві враження


Поїхати у подорож

Літо створене для того, щоб відкривати нові чарівні місця, в яких Ти не бував досі! Сподіваюся, на цих канікулах Ти матимеш можливість поїхати на відпочинок або відвідати цікаві екскурсії іншими містами. Якщо ж ні — завжди можна погратися у дослідника і пошукати щось небачене досі навіть у рідному місті (або в сусідньому).

 

Відвідувати культурні події

Розважальні концерти, театральні вистави і походи на виставки та в музеї — це все дарує нові емоції та відкриття. Долучайся до світу мистецтва — Ти отримаєш натхнення і чудові враження, якими захочеться поділитися з друзями!

Експериментувати

Маєш цілих три місяці свободи — можеш відчути себе по-справжньому вільним! Спробуй прокидатися не тоді, коли завжди, гуляти не там, де завжди, і робити не те, що завжди. Та навіть якщо Ти хочеш зробити якусь екстравагантну зачіску чи змінити стиль одягу — саме час ризикнути зараз, щоб звикнути до свого нового образу!

Розвиватися


Читати те, що хочеш

Встигни насолодитися часом, коли можна читати ті книги, які обираєш сам, а не які визначила для Тебе шкільна програма. Підбери для літа список творів, поринати в які Ти будеш зі справжнім задоволенням.

 

Займатися спортом

Влітку Ти маєш море часу для того, щоб нарешті почати бігати зранку чи щодня кататися на велосипеді. А ще краще — відкрити для себе якийсь новий вид спорту, а восени здивувати однокласників своїм новим хобі та чудовою фізичною підготовкою!

Навчитися чомусь новому

Давно мрієш навчитися готувати смачні торти чи танцювати вальс? Хочеш стати справжнім художником або стилістом? Для цього потрібно багато-багато тренуватися. Тож літо — Твій найкращий шанс опанувати нове заняття.

Переглядів: 302 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz